A szív ébredése

Drunvalo M.

Drunvalo és a Fehér Testvériség

Ki is akkor Drunvalo Melchizedek? Hadd kezdjem azzal, hogy Drunvalo szép nagyapjáról meséljek Machiavinda Mechizedekről. Machiavinda az a személy volt, akit a Galaktikus Központban jelöltek ki arra, hogy velünk legyen. A teremtésünk pillanatától fogva itt van velünk.

Olvass tovább

Mágia vagy csoda

Mágia vagy csoda: Ez az a témakör a spiritualitásban, ami szinte minden másnál több vita és félreértés tárgya. Talán - hogy Harry Potter szabadlábon van - most itt az ideje, hogy kivegyük a szennyest a lépcsô alól és hagyjuk, hogy megtisztuljon.

Olvass tovább

Élet és halál

Ez nagyon személyes, hogy így teszek említést édesanyámról, de talán segítségére lesz néhányatoknak. És amennyiben a válasz igen, azzal egy nagyobb célt is megvalósítottunk. Gondolkoztam ezen és úgy hiszem, hogy anyám hálás lenne azért, ha élete és halála példaként, mások segítségére lenne. Talán nem fogjátok elhinni az alábbi történetet, pedig szóról szóra így történt.

Olvass tovább

Az isteni nőiség és a nap-éj egyenlőség precessziója

Nôi és férfi aspektus: A teremtés két alapvetô erôforrásának soha véget nem érô ciklusa! És ez egy olyan ciklus, amivel együtt kell mozdulnunk, máskülönben fáziseltolódáson érhetjük magunkat az univerzumhoz viszonyítva - ami nagyon veszélyes helyzet.

Olvass tovább

Drunvalo Melchizedek megjegyzése

Az ősi iskolákban, az oktatás először mindig a nôi, a jobb agyféltekét kihangsúlyozó tanítással kezdôdött, mint pl. Egyiptomban, a Hórusz bal szeme Misztérium Iskola. A tanulók az érzelmi gyógyulásukon kezdtek el dolgozni, és csak miután ez megtörtént, kezdhettek bele a bal agyféltekét érintô aspektus elsajátításába (Hórusz jobb szeme).

Olvass tovább
Bezár