A szív ébredése

Az isteni nőiség és a nap-éj egyenlőség precessziója

Ez a ciklus megvalósul az emberi kapcsolatok szintjén is, nő és férfi között. De megfigyelhető szemmel nem látható méretû ciklusok szintjén is, mint pl. az atomon belül a protonok és elektronok között. És határozottan érvényesül az univerzum nagyobb ciklusaiban.

Ezen nagy ciklusok egyike a nap-éj egyenlőség precessziója. Bolygónk egésze és megannyi kisebb földi ciklus mind, ennek a nagy ciklusnak a befolyása alatt állnak.

A precesszió nem más, mint a Föld tengelyének mozgásában megfigyelhető ingadozás, ami egy kicsivel kevesebb, mint 26 000 évet vesz igénybe, hogy egy teljes ciklust megtegyen. Ezalatt a 26 000 év alatt a Föld lassan áthalad mind a tizenkét csillagjegyen (13, ha az Oriont is hozzá számítjuk).

Ami ebből számunkra érdekes, az a nagy ciklus és az emberiség férfi-női ciklusai közötti viszony. Ôsi spirituális tradícióval rendelkező népek, mint India és Tibet, felfedezték, hogy amint a Föld tengelye elkezd távolodni a galaxis középpontjától, a férfias jelleg veszi át az uralmat az emberiség felett és ezen jelleg védelme alatt „szenderedik mély álomba" 13 000 évre.

Aztán, amint a ciklus irányt vált és elkezd a galaxis középpontja felé mozogni, a női elv veszi át az irányítást a férfitól és a női jelleg fogja vezetni az emberiséget az azt követő 13 000 évben.

A Föld félig fekete (éjszaka) és félig fehér (nappal) képet mutat bármely pillanatban, az emberiség egyik fele alszik, a másik ébren van. Ezek csak apró példái annak a nagyobb képnek, amit a nap-éj egyenlőség precessziójának nevezünk, melyben elalszunk 13 000 évre aztán felébredünk az azt követő 13 000-ben. Mindkettőben ugyanaz a dinamizmus jut kifejezésre.

És éppen az történik, hogy a Föld tengelye pontosan abban a pozícióban van, amikor a női jelleg veszi át az irányítást az emberiség felett - és az emberiség elkezd ébredezni!

Ennek szemtanúi lehetünk, ha menézzük a feminista mozgalmak erősödését. A nők kezdenek olyan helyeken megjelenni, amit eddig a férfi dominancia jellemzett évszázadokon át, mint például közszereplés, katonaság, vállalatvezetés és megannyi változás, amit a környezetünkben láthatunk.

Lehetséges, hogy nő kerüljön a Fehér Házba? Nagyon is komoly a valószínûsége mostanság, úgy hogy akár csak néhány évvel ezelőtt, fel sem merült volna ennek a lehetősége. Én Arizona államból származom, és ott a kormány szinte teljesen nők kezében van, és ezt kezelhetjük lehetséges jövőképként is.

India és Tibet is egyetért abban, hogy amint belépünk a precessziónak ebbe az új szakaszába, a női jelleg nem csak hogy át fogja venni az irányítást az emberiség ügyeiben, de ez lesz az, ami visszavezet minket a fénybe. A női jelleg az, ami elvezet majd minket egy magasabb szintû tudatosságba.

Más szóval, az emberiség elkezd ébredezni és folyamatosan ébredni fog az elkövetkező 13 000 évben.

Erre ne úgy tekintsünk, mint „jó dologra" vagy „rossz dologra", csak egyszerûen mint egy ciklusra, amit Isten teremtett. És minnél előbb ráeszmélünk ezen új fél ciklus lényegére, annál hamarabb fogja az emberiség megtalálni a békét és egyensúlyt.

Ideje elengedni a régit. A férfiaknak, akik évezredeken át irányították a világot, ideje elismerniük, hogy valós igény van a női energiák bevonására a világ dolgaiba. A finom és tápláló női energiák bevonása nélkül az emberiség és maga a Föld is, a ciklusnak ebben a szakaszában, szenvedésre van ítélve. Mert a ciklusokon belül minden az egyensúlyról szól.

Számomra, és azok számára is, akik megértik a nap-éj egyenlőség precessziójának lényegét, teljes mértékben elkerülhetetlen tény, hogy a női aspektus - az isteni nőiség - folyamatosan beszivárogjon olyan pozíciókba, amit az isteni férfi energia birtokolt oly sokáig, és végül ránk virradjon az emberiség új ciklusa.

Ezután 13 000 éven keresztül folyamatosan fogunk erősödni és ráébredni az emberi potenciálban rejlő lehetőségekre. A kiegyensúlyozott élet szinte minden emberi képzeletet felülmúl. Azért mondom, hogy „szinte", mert az isteni női aspektus fog minket eljuttatni annak a határára, amit mi ma lehetségesnek gondolunk - és még azon túl is, vezet majd minket az Utolsó Ciklusban, de nem egy vissza-vissza térő ciklusban, hanem egy örökké táguló spirálban.

Azután természetesen, 13 000 év múltán, az isteni férfi energiák kezdik újra átvenni az irányítást, hogy megvédjenek minket a sötétségtől és a saját tudatlanságunktól, amint újra álomba szenderülünk.

Jól van anyukám, most te jössz. Itt a fáklya. Hiszünk benned. És Isten áldja meg a tiszta, női bölcsességedet.

Szeretettel és szolgálattal

Drunvalo

Bezár